Skip to main content

Good bye száraz, problémás bőr, welcome tavaszi felfrissülés!
Ismerkedj meg a ClinicCare termékeivel és a PowerShape2 technológiával!

Mit tegyünk, hogy lerázzuk a bőrünkről a téli szürkeséget? Egy frissítő arckényeztetéssel üdébben kezdődik a tavasz!
A szépségért folytatott küzdelemben sokáig vesztésre álltunk a seprűvénák és a rosacea (az arc rendellenes pirosságával járó ér degeneráció) ellen. A téli időszakban ezek a tünetek a hideg idő és a szelek miatt mindig felerősödnek.
powershape2
Ma már van megoldás! A radiófrekvenciás kezelés nemcsak hatékony fegyver az arc problémáira, hanem vágás nélkül és fájdalommentesen tudja kezelni ezeket. A Bem Rakparton található szépségszalonunkban kizárólag svéd, orvosi tisztaságú koncentrált kozmetikumokat használunk rádiófrekvenciás arckezeléseinkhez.

Miért éppen ezeket a termékeket, miért éppen a ClinicCare-t?
Az egyedülállóan magas aktív összetevő arányának, valamint a forradalmi eljárásoknak köszönhetően a ClinicCare professzionális kozmetikumai megváltoztatják a bőr struktúráját. Eredményesen csökkenti a ráncokat, hatékony megoldást biztosít az akné- és hiperpigmentációs problémákra, javítja és megelőzi a környezet vagy a dohányzás okozta bőrkárosodásokat.
A siker titka az egyedi, forradalmi összetevők erejében rejlik.
arckezeles_powershape2
Mik is ezek az összetevők:
KIS MOLEKULASÚLYÚ HYALURONSAV (LMWHA)
Bizonyított, hogy a kis molekulasúlyú hyaluronsav (LMWHA) fontos szerepet játszik a bőr számára szükséges és lényeges enzimek számának növekedésében, valamint az egészséges kinézetű bőr kialakulásában. Ugyanakkor a kis molekulasúlyú hyaluronsav az egészséges bőr karbantartása szempontjából is kulcsfontosságú. Aktívan segíti a sejtdifferenciálódást (amikor az új sejtek kialakulnak az epidermális őssejtekben, és elindulnak a bőrfelszín felé, majd végül elhalt sejtekké válnak és lehámlanak). A különböző környezeti és kémiai tényezők hatására ebben a folyamatban egyensúlyhiány alakulhat ki. A kis molekulasúlyú hyaluronsav hozzásegít az egyensúly helyreállításához – ezáltal szabályozva a bőr egészséges működését.
SELYEM PEPTIDEK
A selyem peptidek 18 aminosavat tartalmaznak. Kis molekulasúlyuknak köszönhetően a vízben teljesen feloldódnak, és a legkönnyebben képesek bejutni a bőr mélyebb rétegeibe is. A bőrbe bejutott selyempeptidek biztosítják a bőr megfelelő hidratáltságát, simaságát, fényét és rugalmasságát. Selymes, finom tapintást biztosítanak a bőrnek.
NÖVEKEDÉSI FAKTOROK
A növekedési faktor olyan, a természetben előforduló anyag, ami serkenti a sejtek növekedését, szaporodását és differenciálódását. A növekedési faktorok fontos szerepet játszanak számos sejtszintű folyamat szabályozásában.
NANO-BEÁGYAZÁS
A nano-beágyazás technológia növeli a hatóanyagok bőrbe való behatolásának hatékonyságát.

Ezek az összetevők garantálják, hogy hosszantartóan fiatalos és egészséges legyen az arcbőröd!
Ha Te is szeretnéd friss és üde bőrrel indítani a tavaszt, jelentkezz be hozzánk egy arckezelésre és arcmasszázsra!
További részletek kezeléseinkről és az arckezelések árairól IDE kattintva!

Pin It on Pinterest