In Desszertek, Receptek

Nem kell a fogyókúra alatt megvonnunk magunktól a finomságokat! Pláne nagy öröm, hogy ez alól a palacsinta sem kivétel. Nem nagy ördöngősség elkészíteni, tálalhatjuk csavarva vagy hajtogatva, az eredmény mindenhogy mennyeien finom.

Diéta fázisok: 1. fázis2. fázis3. fázis4. fázis5. fázis

Hozzávalók:

1 zacskó Eat Clean Diet Csokoládés palacsinta
1 zacskó Eat Clean Diet Tejberizs

Elkészítés:

Először a rizspudingot készítjük el. Ehhez egy kisebb tálkába öntünk 1,35dl forró vizet, majd rászórjuk a puding port, és egy villával addig kevergetjük, míg a por teljesen feloldódik. Ha kész, 45 másodpercig tovább melegítjük mikrohullámú sütőben, majd 60 percre a hűtőbe tesszük.

Miután a puding megdermedt, kisütjük a palacsintát. Ehhez egy közepes méretű edénybe öntünk 100 ml hideg vizet, majd rászórjuk a palacsintaport, és egy villával addig kevergetjük, míg a por teljesen feloldódik.

Egy kenőecsettel éppen csak kiolajozunk egy 22 cm-es palacsintasütőt, majd beleöntjük a palacsintatésztát, és a serpenyőt óvatosan forgatva, egyenletesen eloszlatjuk benne. Közepes lángon 2-3 perc alatt megsütjük a palacsinta egyik oldalát, majd egy lapáttal alányúlva megfordítjuk, és további 2-3 perc alatt készre sütjük a csokis palacsintát.

Tányérra tesszük, az 1/4 részére ráhalmozzuk pudingot, majd négyrét hajtva, kakaóporral meghintve tálalhatunk is.

1 adag lesz belőle.

Tipp:

Ha a vékonytésztás palacsintát kedveled, készíts belőle 2 lapot.

Kapcsolódó:

KERESÉS

Pin It on Pinterest

eat clean fehérjediéta