A MI SIKERÜNK AZ, HA NEKED SIKERÜL

És ezt nem bízzuk a véletlenre! A diétánk nem étrend, hanem komplex életmód-változtató program. Tapasztald meg te is a biztos fogyás fantasztikus érzését

SIKERTÖRTÉNETEK

Az Eat Clean Diéta program a munka, a család, a mindennapi teendők mellett is könnyedén kivitelezhető. Mindezt fogyasztóink sikertörténetei, tapasztalatai támasztják alá

Gréta fogyásának története

Gréta story

Sok-sok évig küszködtem candidával. Szültem két gyereket is közben. Aztán 2016 tavaszán úgy döntöttem, nem bírom tovább, túl sok a túlsúly, nem vagyok önmagam és most vagy soha, de muszáj belefognom egy diétába.

Szóval belecsaptunk a lovak közé Andi segítségével. A protein diéta első három napja nem volt könnyű, de a protein shake-ek nagyon finomak voltak, sokat segítettek. Az éhségérzetem hatalmas volt, különösen, hogy közben még szoptattam is. De megszoktam, és jól éreztem magam, sőt a fogyás is szépen beindult. A két hónap alatt összesen 15 kilót fogytam, amit azóta is tartok, és az aktív candidiázisomtól is megszabadított.
Nekem azóta is egészségesen kell étkeznem, de a diéta csodákat tett velem, és megmutatta, hogy lehet ezt csinálni. Nagyon hálás vagyok Andinak, aki végig fogta a kezemet, és rajta tartott a helyes úton.

Zsálya fogyásának története

Zsálya story

Tavaly nyáron végleg betelt a pohár. Nem fértem bele a ruháimba, ami még rám jött, szörnyen állt. Döntöttem: változtatnom kell! A megoldás már a szemem előtt volt: hétről hétre ámulva figyeltem a kolléganőm fogyását. Nyár végére kiderült a titka, a fehérjealapú diéta.

Szeptember elején hatalmas lelkesedéssel és elszántsággal fogtam bele én is. És nem bántam meg! 5 hónap telt el, és 23 kg-tól szabadultam meg! Tele vagyok energiával, könnyebben mozgok, és végre olyan ruhákat hordhatok, amikről eddig csak álmodoztam.

És még…

Hamarosan szöveggel is!

Nóri fogyásának története
Andrea fogyásának története

Pin It on Pinterest