A MI SIKERÜNK AZ, HA NEKED SIKERÜL

És ezt nem bízzuk a véletlenre! A diétánk nem étrend, hanem komplex életmód-változtató program. Tapasztald meg te is a biztos fogyás fantasztikus érzését

SIKERTÖRTÉNETEK

Az Eat Clean Diéta program a munka, a család, a mindennapi teendők mellett is könnyedén kivitelezhető. Mindezt fogyasztóink sikertörténetei, tapasztalatai támasztják alá

Gréta sikertörténete

Gréta story

Sok-sok évig küszködtem candidával. Szültem két gyereket is közben. Aztán 2016 tavaszán úgy döntöttem, nem bírom tovább, túl sok a túlsúly, nem vagyok önmagam és most vagy soha, de muszáj belefognom egy diétába.

Szóval belecsaptunk a lovak közé Andi segítségével. A protein diéta első három napja nem volt könnyű, de a protein shake-ek nagyon finomak voltak, sokat segítettek. Az éhségérzetem hatalmas volt, különösen, hogy közben még szoptattam is. De megszoktam, és jól éreztem magam, sőt a fogyás is szépen beindult. A két hónap alatt összesen 15 kilót fogytam, amit azóta is tartok, és az aktív candidiázisomtól is megszabadított.
Nekem azóta is egészségesen kell étkeznem, de a diéta csodákat tett velem, és megmutatta, hogy lehet ezt csinálni. Nagyon hálás vagyok Andinak, aki végig fogta a kezemet, és rajta tartott a helyes úton.

Zsálya story

Tavaly nyáron végleg betelt a pohár. Nem fértem bele a ruháimba, ami még rám jött, szörnyen állt. Döntöttem: változtatnom kell! A megoldás már a szemem előtt volt: hétről hétre ámulva figyeltem a kolléganőm fogyását. Nyár végére kiderült a titka, a fehérjealapú diéta.

Szeptember elején hatalmas lelkesedéssel és elszántsággal fogtam bele én is. És nem bántam meg! 5 hónap telt el, és 23 kg-tól szabadultam meg! Tele vagyok energiával, könnyebben mozgok, és végre olyan ruhákat hordhatok, amikről eddig csak álmodoztam.

Zsálya sikertörténet
eat clean tiszta diéta

Noncsi story

“Hízni könnyű, fogyni nehéz…. Legalábbis nálam ez a folyamat. Számtalan diétán túlesve nagyon nehéz döntés volt egy újabbat bevállalni. De a számok egzakt dolgok, és a mérleg nem kíméletes, így elkezdtem az Eat Clean programot. Kezdjük a rossz résszel: nincs cukor, nincs burgonya, nincs tészta és kb. semmi, amit eddig ettem. A jó rész: gyönyörű bőr, nincs narancsbőröm, és jöhet a 44-es helyett a 38- as ruhaméret. Nem volt könnyű lemondani az eddigi étkezési szokásaimról, esti nasizásról, sütikről, de lássuk be: van ennél szörnyűbb dolog is a világon. 😉 A heti találkozók és Andi segítsége lendített át a menetközbeni holtpontokon. Kőkemény 5 hónap volt, amíg visszatértem a régi önmagamhoz! Végre előbányászhattam a régi kedvenc darabjaimat a szekrényből! Jobban érzem magam, könnyebb az élet szó szerint is 😊. Már nem akarok meghalni egy keményebb emelkedő után a biciklin ülve. Már nem gond 2km séta. És a bikini sem. Úgyhogy ha küszködsz a súlyoddal, a fehérje diéta megoldás lesz. Nekem bevált, de a neheze még csak most jön: megtartani az eredményt. Erről is tudósítok ősszel 😉 Köszönöm Andi! 🙂 “

KERESÉS

Pin It on Pinterest